Unde ne găsești
B-dul Ion Mihalache 98, București
Programări prin telefon
+ (40) 787 327 944
Orarul nostru
L - V: 8.00 - 20.00; S: 9.00 - 14.00

 

Ce este dermatologia?

Apariția diferitelor afecțiuni ale pielii, părului sau ale unghiilor pot cauza o puternica stare de disconfort și lipsă de încredere. Dermatologia este ramura medicală specializată în prevenirea, diagnosticarea și tratarea acestor tipuri de afecțiuni.


Bolile cutanate, precum și afecțiunile localizate la nivelul anexelor pielii (păr, unghii) și mucoasele adiacente (cavitate bucală și organe genitale) sunt cu succes tratate de către specialiștii prezenți în cadrul centrului medical Spectrum.

Având un puternic impact estetic si emoțional, bolile dermatologice sunt cu siguranță de nedorit, iar tratarea lor se dorește a se realiza în cel mai scurt timp și prin cele mai eficiente metode. Din acest motiv, medicii noștri din cadrul acestui departament și-au însușit pe deplin cele mai noi și mai vaste cunoștințe din acest domeniu, fiind recunoscuți la nivel  național, rezolvând numeroase cazuri până în prezent.

O simplă consultație în cadrul acestei clinici poate  oferi pacienților certitudinea unor servicii de calitate și performanță. Profesionalismul de care se dă dovadă se reflectă în calitatea dotărilor și a aparaturii utilizate pentru diagnosticare și tratament.