Unde ne găsești
B-dul Ion Mihalache 98, București
Programări prin telefon
+ (40) 787 327 944
Orarul nostru
L - V: 8.00 - 20.00; S: 9.00 - 14.00

Sonoelastografia

Această procedură de diagnostic este complementară ecografiei clasice oferind, în plus, informații despre elasticitatea țesutului mamar, fiind o metodă mai nouă de diagnostic, noninvazivă și neiradiantă cu ajutorul căreia se evaluează elasticitatea țesutului mamar sau a formațiunilor tumorale depistate.

Read More

Dureri, greaţă, vărsături! Cum se poate trata litiaza biliară?

Litiaza biliară (calculii biliari – pietre la bilă) este o afecţiune destul de des întâlnită în rândul pacienţilor, factorii de risc pentru apariţia lor fiind obezitatea, vârsta peste 40 de ani, dieta hipercalorică sau cu foarte puţine calorii, istoricul familial pozitiv etc. De aici apare necesitatea colecistectomiei (operaţia de fiere, de bilă) sau extragerea chirurgicală a veziculei biliare, care este unicul tratament pentru litiaza biliară, responsabilă de altfel pentru apariţia durerii şi inflamaţiei.

Read More

Ecografia Tiroidiana 

Tiroida reprezintă cea mai mare glandă endocrină, este in formă de fluture, situată la nivelul gâtului, în zona cervicală anterioară, între mușchii sternocleidomastoidieni, fiind alcătuită din doi lobi situați de fiecare parte a traheii, uniți printr-o punte mica de țesut numita istm, care cântărește aproximativ 15-25 g.

Read More